Vandaag stond de kampioenswedstrijd tegen Vogido op het programma.

Het was een spannende wedstrijd, waar de toeschouwers werden vermaakt met goed voetbal.
In de eerste helft werden de jongens teruggedrongen door een sterk spelend Vogido team. De spanning was zichtbaar en de jongens hadden tijd nodig om in het spel te komen. Gedurende de eerste helft begonnen we beter te voetballen, wat resulteerde in grote kansen. De paal en goede reddingen weerhielden ons echter van scoren. Vogido wist wel twee keer te scoren en het stond 2-0 bij rust.

In de tweede helft toonde het team meer vechtlust en binnen een paar minuten scoorden we de 2-1. Vogido gaf niet op en maakte er 3-1 van met nog 20 minuten te gaan. De jongens gaven niet op en binnen een minuut scoorden we de 3-2.

Het laatste kwartier was erg spannend. Sparta was de betere ploeg en ging op zoek naar de gelijkmaker. Met nog 5 minuten te spelen stond het 3-3 en leek het erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. Een spannende wedstrijd heeft echter een spannend einde nodig. In de laatste seconde van de wedstrijd voltooide Sparta de comeback met een mooi doelpunt en de wedstrijd eindigde in een 3-4 overwinning.

We keerden als kampioenen terug naar Sparta en de spelers genoten van hun welverdiende frietjes.